ALLES VOOR UW CAMPERPLEZIER

De basis

Chassis Fiat Ducato

Het chassis

Het is een Fiat. Een Ducato, om precies te zijn. En dat heeft een goede reden: geen ander voertuig maakt de kampeerauto zo betrouwbaar. Heel concreet betekent dit: 2,3 l Multi-jet met 96 kW/130 pk, Multijet injectie, EURO 6, ABS, EBD, breedspoorchassi voor meer stabiliteit en een boordcomputer zijn slechts een paar van de vele technische feiten, die de Ducato tot het perfecte basismodel maken. Meer technische informatie in onze prijslijst.

De opbouw

Op het basismodel zet Carado er nog één bovenop. En wat voor één: de verschillende opbouwvarianten onderscheiden zich door een extra hoog kwaliteitsniveau. Het dak en de achterzijde zijn daarbij van het bestendiger GFK, de zijwanden van aluminium. Waterdichtheidsgarantie* van 5 jaren. Een elektrische instaptrede, een grote garage, stabiele deuren en luiken en geïsoleerde openslaande ramen zijn zo maar een aantal kwaliteitskenmerken. Typisch “Made in Germany”. Meer technische info in onze prijslijst.

* Hier zijn de waterdichtheidsvoorwaarden van Carado GmbH van toepassing 1. Royale garage
 2. Greenfirst matrassen met Comfort Fit overtrek (100 % resistent tegen mijten)
 3. Ruime kledingkasten en bovenkasten
 4. Gei╠łntegreerde koelkast met optionele AES functie
 5. Slimme toilet- en doucheoplossingen
 6. 3 pits gasfornuis
 7. Gezellige zitgroep 
 8. Optioneel hefbed met Clima-Plux elementen
 9. Functionele tafel
 10. Houtdecor Calma Imperial
 11. Draaibare cabinestoelen
 12. Keuze uit verschillende bekledingen

Fijn, als je goed ligt.

Het maakt niet uit waar je staat, zit en ligt: het voelt goed. De hoogwaardige opbergkasten en -ruimtes, bekledingen en bedden met lattenbodem of Clima-Plux elementen (in de hefbedden) zijn tot in detail doordacht en gemaakt om je bij thuis te voelen.Perfecte uitgerust:

De keuken.

Koelkast met vriesvak, 3 pits gasfornuis, ergonomische werkruimtes - de keuken in de kampeerauto is prima aan de ruimte aangepast en heeft alles aanwe-zig, wat je nodig hebt. Of beter gezegd, wat jouw buik nodig heeft.
Badkamer

 

Een kleine wellnesstempel.

Het sanitair is afhankelijk per model met douche in de toiletruimte of met een aparte douche en douchedeur uitgerust. Het cassettetoilet met elektrische pomp en (modelafhankelijk) draaibare zitting, de verzonken LED spots en de grote spiegels zijn zo maar een paar high-lights.
Basiss
pecs

Model Fiat Ducato
Basis motor 2,3l Multijet
Vermogen kW (pk) 96 (130)
Technisch toeg.totaalgewicht (kg) 3.495
Aanhangergew. 12% ger/onger. (kg) 2.000 / 750
Bandenmaat 215/70 R 15 C
Watervoorraad incl. boiler / vuilwatertank (liter) 122 (20) / 92
Accu / acculader (Ah/A) 95 / 18

 

       


 


Meer informatie Reserveren