ALLES VOOR UW CAMPERPLEZIER

Carado T447 A

Deze ruime en luxe camper geschikt tot maximaal 4 personen is van alle gemakken voorzien en geschikt om lange reizen mee te maken.
De ruime slaapgelegenheid is aan de achterzijde en heeft 2 langsbedden. Aan de voorzijde is een hefbed. Beide hebben een uitstekend slaapcomfort.
LangsbeddenDoor het plaatsen van een tussenstuk zijn de 2 langsbedden om te bouwen tot een groot kingsize bed.
Door de draaibare stoelen in de cabine ontstaat een lounge gedeelte voor 4 personen.

De keuken met extra grote koelkast en apart vriesvak, de ruime zitgroep en draaibare cabinestoelen geven deze camper een groot gevoel van vrijheid. 

De bergruimte onder het bed is via een luik toegankelijk en biedt voldoende ruimte om de stoelen en tafel en dergelijke in op te bergen.
Naast een fietsendrager geeft de garage voldoende plaats voor eventueel een scootmobiel alsmede verdere bagage. Oprijplaten zijn te huur voor éénmalig € 25,--. per huurperiode.

Deze camper is gebouwd op een Fiat Ducato is uitgerust met een 2.3 ltr motor met 130 pk welke zijn betrouwbaarheid de afgelopen jaren heeft bewezen. Hij staat garant voor een subliem rijgedrag en veel veilige en comfortabele kilometers.

Onze campers zijn volledig ingericht en van alle luxe en gemak voorzien. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend te komen kijken.

Let op !!
De minimale huurperiode voor deze camper is tijdens het hoogseizoen in principe 2 weken maar u kunt altijd informeren naar andere mogelijkheden.
Indien de voor u gewenste periode niet beschikbaar mocht zijn, neem dan a.u.b. even contact met
ons op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn.

  Afmetingen en gewichten Prijzen
  Lengte
Breedte
Hoogte
Sta hoogte
Rijklaar gewicht
Aantal personen
Aantal slaapplaatsen
743 cm
233 cm
291 cm
210 cm
2895 kg
4
4
   
   


Heerlijk aan het strand
       


 


Meer informatie Reserveren