ALLES VOOR UW CAMPERPLEZIER

Gastenboek

Teken het gastenboek

Fam. de Boer 02/07/2019 19:37
Via de Camperbeurs in Gorkum kwamen wij terecht bij Inge en Hans van ZiZo campers. De informatie die we kregen over de Carado campers was zeer uitgebreid en werd op een professionele manier maar zonder marketingdruk verstrekt.
In mei / juni zijn we dan ook met onze T448 camper vertrokken voor onze 5-weken durende reis door Frankrijk, Spanje en Portugal. De camper rijdt prima, de panorama view geeft een fantastisch uitzicht en de stoelen zitten zeer comfortabel. En op de bedden slaap je prima.
De camper was zeer goed en compleet uitgerust en alles functioneerde naar wens. En alles was bij de afgesproken huurprijs inbegrepen. Helaas konden we niet de voorpret van de gratis aangeboden rijvaardigheid training meemaken omdat de beoogde rijinstructeur ziek was geworden.
Toen onderweg tot onze schrik de toegangsdeur tot de camper niet meer gesloten kon worden en wij zelf met de hulp van een vriendelijke Fransman een 1½ uur durende poging hadden gedaan om dit te herstellen was Hans de reddende engel op afstand. Het euvel kon m.b.v. een bacosleutel snel hersteld worden, Dus niets dan lof over de assistentie op afstand.
Inge en Hans zijn zeer gastvrij en professioneel in de omgang en de koffie staat altijd als eerste klaar. Dus Hans en Inge bedankt voor jullie professionele benadering en de uitstekende service. ZiZo campers is voor ons een echte aanrader!
André Braam 01/04/2019 10:36
Alvorens bij Zizocampers uit te komen bezochten we andere bedrijven. Bij Zizocampers kregen we goede informatie zonder dat er druk op lag. Om het camperen uit te proberen zijn we een week weg geweest en dat is erg goed bevallen. De voorbereiding was prima: een brandschone camper waarvan alles functioneerde. Voeg daar aan toe een professionele rijvaardigheidstraining en een goede uitleg van de camper door Inge dan kunnen we alleen maar zeer tevreden zijn met Zizocampers.
Benita Voois-Barelds 09/10/2018 09:42
De afgelopen 3 weken zijn wij op pad geweest met een huurcamper van Zizo Camperverhuur. Van Hans en Inge mochten we van tevoren en buiten de gewone openingstijden langskomen om de camper te bekijken. We zijn heel gastvrij ontvangen. Bij de huur werd ons kosteloos een rijtraining aangeboden. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Heel fijn om van een ervaren instructeur tips te krijgen hoe je met een camper rijdt en manouvreert. De camper was voorzien van alle gemakken en van een complete inventaris. Dit alles was bij de huurprijs inbegrepen! Toen zich problemen voordeden met de satellietschotel stonden Inge en Hans direct paraat om ons te helpen, zelfs op zondag! We hebben 3 heerlijke weken vakantie gehad met de Carado T 447.
Dank Hans en Inge voor deze mooie camperervaring en jullie buitengewone service!
Familie van Schaik 04/10/2018 13:02
Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad met de prachtige camper Carado T448. Meer dan compleet ga je op pad, Hans en Inge zijn erg fijne mensen die meedenken om je reis tot een succes te maken! Kortom: Geweldig!
Kirsten Pessoa 08/07/2018 08:31
Dit was onze eerste camper vakantie, en ook de eerste vakantie met onze baby van 10 maanden. Het was fantastisch! Het contact met Inge was heel prettig, ze denkt supergoed met je mee. En we vonden het ook heel fijn dat de camper zo compleet uitgerust was. De volgende keer dat we met een camper gaan reizen doen we dat zeker weer via ZiZo!
Familie Van Horssen 09/05/2018 08:02
Als je voor de eerste keer van je leven een camper wilt huren om op vakantie te gaan, dan moet je maar net het geluk hebben om Hans en Inge tegen te komen. Dat geluk overkwam ons eerder dit jaar op een beurs in Gorinchem. Na een ontzettend leuk gesprek en 1 nacht slapen, was de camper gereserveerd voor een week meivakantie. We kregen een op-en-top en comfortabele camper mee waaraan niets ontbrak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we een zorgeloze en geweldige week achter de rug hebben. Het is zeker niet de laatste keer dat we aangeklopt hebben bij Hans en Inge. Een tip voor iedereen, zeker als je voor het eerst gaat rijden met een camper: maak ajb gebruik van de gratis rijvaardigheidstraining die ZiZo aanbiedt. Het is méér dan de moeite waard!
Fam Kramer 04/11/2017 16:41
Wij hebben een geweldige herfstvakantie achter de rug met een camper van Zizo! Helaas kon onze zomervakantie van 4 weken met de camper niet doorgaan. Wat een geweldig gebaar van Inge en Hans dat ze ons aanboden de camper in de herfstvakantie alsnog, kosteloos, te mogen gebruiken. Met onze drie kleine kinderen hebben wij in de 6-persoons camper een geweldige week gehad. Topservice, geweldige klantvriendelijkheid en mooie campers. Zizo is wat ons betreft echt een aanrader.
Ton en Petra Glastra 18/09/2017 08:25
Mede door de fantastische camper een hele mooie vakantie gehad in Schotland
Een hele complete camper met alles erop en eraan. Zo fijn als je in het mooie Schotland bent en je kan zonder problemen ff de kachel aanzetten om de koude lucht ff weg te nemen. Zonder probleem even snel tv kijken. De camper rijdt goed en is prettig zitten. Wat een luxe ,klaar met rijden / ff pauze ... camper neerzetten en binnen tien minuten zit je onder het luifel een vers bakkie koffie te drinken
Hans en Inge zijn geweldige mensen en zorgen ervoor dat de vakantie al begint als je bij hun binnen stapt. Ze nemen altijd de tijd voor je en de koffie staat altijd klaar. Complete luxe camper, netjes en schoon. Hans en Inge bedankt voor de fijne service en flexibiliteit, mede door jullie is de vakantie een fantastische ervaring geworden.
Familie Horward 27/08/2017 19:12
Net terug van 2 weken Frankrijk met de T447 camper. Fantastische ervaring en een super camper voorzien van alle luxe die je je als kampeerder kunt wensen. Met twee kinderen van 10 en 14 uitstekend uit de voeten gekund met het hefbed. Een TV met schotel (incl. abonnement!) en DVD helpt ook altijd wel ;-) Camper ruim genoeg en een genot om te rijden. Zizo campers is een erg fijn bedrijf met een zeer vriendelijke, professionele benadering en uitstekende service: een echte aanrader!
Arjan en Ella 21/08/2017 13:27
2 weken door Denemarken en Zweden met 3 volwassenen en 3 kinderen in de 6 persoonscamper.
Wat Zizo belooft komen ze na. Alles prima geregeld!!!
 
1-10 van de 17
Volgende pagina >>
       


 


Meer informatie Reserveren