ALLES VOOR UW CAMPERPLEZIER

Carado A464


Deze ruime en luxe camper geschikt tot maximaal 6 personen die van alle gemakken is voorzien en geschikt om lange reizen mee te maken.
De ruime slaapgelegenheid is aan de achterzijde een 2 persoons dwarsbed. Voor in het alkoof gedeelte boven de cabine bevindt zich het 2e vaste bed welke ook ruim genoeg is voor 2 personen. Tevens is de dinette om te bouwen tot een 1 à 2 persoonsbed, alle bedden met uitstekend slaapcomfort.
Dwarsbedden
De keuken met extra grote koelkast en apart vriesvak en de ruime zitgroep geven deze camper een groot gevoel van vrijheid. 

De xxl bergruimte onder het bed is via een luik toegankelijk en biedt voldoende ruimte om de stoelen en tafel en dergelijke in op te bergen.

Naast een fietsendrager geeft de garage voldoende plaats voor eventueel een scootmobiel alsmede verdere bagage. Oprijplaten zijn te huur voor éénmalig € 25,--. per huurperiode.

Deze camper is gebouwd op een Fiat Ducato met een handgeschakelde 6 versnellingsbak en 2.3 ltr motor met 130 pk welke zijn betrouwbaarheid de afgelopen jaren heeft bewezen, De camper staat garant voor een subliem rijgedrag en veel veilige en comfortabele kilometers.

Onze campers zijn volledig ingericht en van alle luxe en gemak voorzien. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend te komen kijken.

Let op !!
De minimale huur periode voor deze camper is in principe 2 weken tijdens het hoogseizoen.
Indien de voor u gewenste periode niet beschikbaar mocht zijn, neem dan a.u.b. even contact met
ons op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn.

  Afmetingen en gewichten Prijzen

  Lengte
Breedte
Hoogte
Sta hoogte
Rijklaar gewicht
Aantal personen
Aantal slaapplaatsen
732 cm
233 cm
320 cm
210 cm
2925 kg
4 - 6
6
 
   
   


       


 


Meer informatie Reserveren